Placeholder Picture
06 43240094BEL
010 2867665BEL
MAIL
 MAILInfo@schilder-vanveen.nl
MENU

WANDAFWERKING

Afwerking Muren

Of het nu geverfd moet worden, gespoten, behangen of een sierpleister . U kunt hiervoor terecht bij House styling - Ger van Veen.

Placeholder Picture
Placeholder Picture

Behangen

Iets bijzonders op één van de wanden in uw woning geeft uw huis iets persoonlijks. Een hele kamer, een wand of een deel van de muur. Of u nu op zoek bent naar een natuurlijk, rustig, of gedurfd design, het is allemaal mogelijk.

Placeholder Picture
Placeholder Picture

Renovlies

Renovlies is overschilderbaar behang dat verkrijgbaar is in verschillende diktes. Het is ideaal om oude muren er weer als nieuw uit te laten zien met weinig moeite. Kleine gaatjes worden moeiteloos gestopt door renovliesbehang en ook haarscheuren en oneffenheden worden meteen gestopt

Placeholder Picture
Placeholder Picture

Glasweefselbehang

Glasweefsel met verschillende designs en speciale glasweefsels die decoratief worden afgewerkt kan u uit laten voeren door House styling – Ger van Veen.

Placeholder Picture
Placeholder Picture

Renovlies of glasvezelbehang?

Glasvezelbehang was lange tijd hét behang als je slechte muren wou verdoezelen. Het is verkrijgbaar in tal van structuren en overschilderbaar in elke gewenste kleur. Helaas zijn er ook enkele nadelen aan verbonden. Zo is het moeilijk te plaatsen, kan je allergische reacties krijgen door de glasvezels en is het ook niet milieuvriendelijk of verwijderbaar.

Als alternatief begonnen fabrikanten zich steeds meer toe te spitsen op het maken van een renovatie behang op basis van vliesbehang. Het resultaat was vrij snel een succes en kreeg dan ook de toepasselijke naam renovatievlies. De meeste professionele schilders werken nu bijna nog uitsluitend met renovlies vanwege de makkelijke plaatsen en betere hechting.

Sierpleisters

Sierpleisters zijn in verschillende korrelgrootte te verkrijgen en in vele variaties van uiterlijk. House styling – Ger van Veen kan sierpleisters in iedere gewenste kleur aanbrengen, ook met een decoratieve afwerking. Sierpleister is een complete en duurzame afwerking.

Placeholder Picture
Placeholder Picture

Vrijblijvende offerte aanvragen met winterkorting.

Wilt u mij gelijk aan de telefoon? Bel dan Ger van Veen: 06 - 43240094. U kunt ook onderstaand contactformulier invullen, dan neem ik spoedig contact met u op.

House styling - Gervan Veen

Sinclair Lewisplaats 178
3068 ED ROTTERDAM

Contact:

Mob: 06-43240094
Mail: info@schilder-vanveen.nl
K.V.K. nummer: 24370540

SiteLock
Placeholder Picture