Placeholder Picture
06 43240094BEL
010 2867665BEL
MAIL
 MAILInfo@schilder-vanveen.nl
MENU

BUITENSCHILDERWERK

VAKMANSCHAP & KWALITEIT

Buitenschilderwerk

Met buitenschilderwerk wordt het schilderwerk aan de buitenkant van uw huis bedoeld. U kunt daarbij denken aan kozijnen en deuren, maar ook aan de gevelbetimmering en de buitenmuren van uw woning. Verder vallen ook schuttingdelen en de buitenkant van de schuur hieronder.

Placeholder Picture

Verf moet een goede bescherming bieden tegen weersinvloeden, maar moet wel vakkundig worden aangebracht. Ook is het belangrijk dat de juiste verfmaterialen worden toegepast. Buitenschilderwerk heeft regelmatig onderhoud nodig op een vakkundige manier, afhankelijk van de staat waarin het verkeerd wordt bepaald wat er gedaan moet worden, het is dus van belang dat de juiste verfmatrialen worden toegepast voor ieder object kan dit anders zijn. House styling – Ger van Veen besteedt dan ook aandacht aan een goede voorbereiding en uitvoering,waarbij gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige producten. Er zal altijd zorgvuldig beoordeeld worden dat op iedere ondergrond de juiste verfmaterialen gebruikt worden, zodat u jaren plezier heeft van uw schilderwerk.

Wanneer is buitenschilderwerk nodig?
Het schilderwerk buiten word gemiddeld om de 5 jaar herhaald. In die periode zijn er onderdelen die tussendoor gecontroleerd moeten worden het gaat hier om de liggende delen en schilderwerk op het zuiden en westen, dit schilderwerk wordt zwaarder belast door zon en regen.Let vooral op de liggende onderdelen, zoals een vensterbank, waar beschadiging van het schilderwerk vaak begint. Als u scheurtjes of blaasjes in uw schilderwerk zie is het noodzakelijk voor schildersonderhoud u bent dan eigenlijk al aan de late kant.

Belang van buiten schilderwerk

Uw huis laten schilderen is belangrijk om uw huis in een goede staat te houden. Goed buitenschilderwerk beschermd de onderdelen van uw huis, zoals houten kozijnen ed tegen weersomstandigheden. Goed schilderwerk voorkomt bijvoorbeeld dat het hout gaat rotten opgemerkt hierbij dat ook het binnen schilderwerk veel invloed hierop heeft. Uw huis goed te laten schilderen is dus zeker belangrijk.

Vrijblijvende offerte aanvragen met winterkorting.

Wilt u mij gelijk aan de telefoon? Bel dan Ger van Veen: 06 - 43240094. U kunt ook onderstaand contactformulier invullen, dan neem ik spoedig contact met u op.

House styling - Gervan Veen

Sinclair Lewisplaats 178
3068 ED ROTTERDAM

Contact:

Mob: 06-43240094
Mail: info@schilder-vanveen.nl
K.V.K. nummer: 24370540

SiteLock
Placeholder Picture